No Buttons on PS3 Theme Builder | PS3 Themes | Forum

Avatar
Please consider registering
guest
sp_LogInOut Log In sp_Registration Register
Register | Lost password?
Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
No Buttons on PS3 Theme Builder
Avatar
slimcoez
New Member
Members
December 23, 2013 - 11:06 am
Member Since: December 23, 2013
Forum Posts: 1
sp_UserOfflineSmall Offline

Hello i got this problem --> http://gyazo.com/4202d9c6f93fb.....1ea582ca10 

i cant click ok or cancel but if i close the window it opens theme builder. But here is another problem

http://gyazo.com/3da424dbf5492.....509d565685 there is no Generate button or cancel. 

 

Could you guys help me? SmileConfused

 

 

Avatar
OPTIMUS
Italy

Forum Contributor
Members
December 24, 2013 - 2:16 pm
Member Since: October 9, 2009
Forum Posts: 296
sp_UserOfflineSmall Offline

@slimcoez - Well, first of all... What's your OS?

Anyway, according to the first message you got (about the program upgrade), looks like you're using the old version of PS3 Theme Builder: although it says "current version: 3", it actually is the version 2.5 and it needs to be updated to version 3.0.
So, regardless of the OS you have, for now, I suggest you to do this:

1- Uninstall everything
2- Reinstall the version 2.5 AND 3.0 (you can find them right here)
3- (in case you have a different OS like Vista or 7): download the 4.0Beta files and then replace the 3.0 files with the 4.0Beta ones.
That's because if you run the program on Windows XP, PS3 Theme Builder 3.0 should work properly, BUT if you're using another OS like those I mentioned above, then you'll also need to follow the step 3...

Let me know! Wink

Avatar
Teezee_Medik
New Member
Members
January 10, 2014 - 9:55 am
Member Since: January 10, 2014
Forum Posts: 1
sp_UserOfflineSmall Offline

i have a problem aswell it doesnt show me the files of where to load my icons ?

see here >> http://i42.tinypic.com/1z1cxw8.jpg

if i instal the 1st version, then the upgrade i get it, but then install 4.0 it doesnt show up..

 

Avatar
OPTIMUS
Italy

Forum Contributor
Members
January 11, 2014 - 12:33 pm
Member Since: October 9, 2009
Forum Posts: 296
sp_UserOfflineSmall Offline

@Teezee_Medik

The point is: did you install ONLY version 3.0 and then replaced the files with the 4.0Beta ones?

I ask because it is absolutely necessary to follow the correct procedure...
It means that, before replacing those files, it is necessary that you have installed not only the version 3.0 but also the previous one (ie the 2.5)

Forum Timezone: Europe/Stockholm
Most Users Ever Online: 145
Currently Online:
Guest(s) 10
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Member Stats:
Guest Posters: 302
Members: 316954
Moderators: 0
Admins: 1
Forum Stats:
Groups: 1
Forums: 3
Topics: 1187
Posts: 4547
Newest Members:
beverlymaicxbyy, nilchavan, Diamondboy623, nanajin, cras20, argass13
Administrators: PS3 Themes: 128