Having trouble with the MSVCP71.dll file | PS3 Themes | Forum

Avatar
Please consider registering
guest
sp_LogInOut Log In sp_Registration Register
Register | Lost password?
Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Having trouble with the MSVCP71.dll file
Avatar
Beery741
Member
Members
August 15, 2012 - 10:11 am
Member Since: August 15, 2012
Forum Posts: 10
sp_UserOfflineSmall Offline

I finished making the theme and then when i presss build theme then an error pops up saying im missing the MSVCP71.dll file. I went online and downloaded it then i put it in the syswow64 file since i have a 64 bit and it still says the message. I have redownloaded several times and its still saying the same thing. Any suggestions?

Avatar
JamieLadd1
New Member
Members
August 17, 2012 - 10:51 pm
Member Since: August 17, 2012
Forum Posts: 1
sp_UserOfflineSmall Offline

Beery741 said

I finished making the theme and then when i presss build theme then an error pops up saying im missing the MSVCP71.dll file. I went online and downloaded it then i put it in the syswow64 file since i have a 64 bit and it still says the message. I have redownloaded several times and its still saying the same thing. Any suggestions?

Yeah I had the same problem go here http://www.dll-files.com/dllin.....ml?msvcp71 and download the .zip file put the .dll in the folder where you installed the theme builder to and also make a copy of it and place the copy in the system32 file (need admin privs). It worked for me! Laugh

Add me on PS3 if you want use my forum's name ๐Ÿ™‚
JamieLadd1

Avatar
Beery741
Member
Members
August 19, 2012 - 5:33 am
Member Since: August 15, 2012
Forum Posts: 10
sp_UserOfflineSmall Offline

Yea I just did that and i even downloaded the software for it and it still doesn't work

Avatar
Beery741
Member
Members
August 19, 2012 - 6:19 am
Member Since: August 15, 2012
Forum Posts: 10
sp_UserOfflineSmall Offline

Alright nevermind i just had to put the file in the syswow64 folder also. Thanks for the help Smile

Avatar
rigg01
New Member
Members
April 16, 2020 - 6:57 pm
Member Since: March 24, 2015
Forum Posts: 3
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks for this man. You're a life savor. ๐Ÿ™‚

Forum Timezone: Europe/Stockholm
Most Users Ever Online: 145
Currently Online:
Guest(s) 14
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
uLtRaMa6nEt1c: 540
OPTIMUS: 296
GlowBall: 184
Faxtron: 159
RADZ: 133
Hamilton: 120
Member Stats:
Guest Posters: 302
Members: 316990
Moderators: 0
Admins: 1
Forum Stats:
Groups: 1
Forums: 3
Topics: 1187
Posts: 4547
Newest Members:
ElVegaa43, ElVega43, dodoro512, dodoro51, z371533003, dulevo
Administrators: PS3 Themes: 128